Ett mat tips.
Här kommer ett fantastiskt gott recept.
Prova och njut.
Lasagna Mexico
4 portioner
2 msk smör eller margarin
400 gr kycklingfilé i små bitar
1 st gul lök, hackad
1 st grön paprika, hackad
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
1 dl vispgrägge (funkar med matlagningsgrädde)
5 dl (ca 200 gr) riven ost
1 pkt Wrap Tortilla Original
1 påse Fajita spice mix
1 burk Garlic salsa medium
Man kan även slänga ner majs och champinjoner
TIPS Garlic salsa Medium kan bytas ut not någon mot Taco sauce mild / medium / hot
TILLAGNING
Bryn kyckling, lök & paprika i matfettet. Strö över mjöl och kryddmix.
Späd med vatten, grädde och salsa. Låt koka i 5-10 min.
Varva tortilla, ost och kycklingfyllningen i en eldfast form. Börja och sluta med tortilla.
Strö rikligt med ost över den översta tortillan. Gratinera i 200 grader i c:a 20 min.
Prova och njut.
Lasagna Mexico
4 portioner
2 msk smör eller margarin
400 gr kycklingfilé i små bitar
1 st gul lök, hackad
1 st grön paprika, hackad
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
1 dl vispgrägge (funkar med matlagningsgrädde)
5 dl (ca 200 gr) riven ost
1 pkt Wrap Tortilla Original
1 påse Fajita spice mix
1 burk Garlic salsa medium
Man kan även slänga ner majs och champinjoner
TIPS Garlic salsa Medium kan bytas ut not någon mot Taco sauce mild / medium / hot
TILLAGNING
Bryn kyckling, lök & paprika i matfettet. Strö över mjöl och kryddmix.
Späd med vatten, grädde och salsa. Låt koka i 5-10 min.
Varva tortilla, ost och kycklingfyllningen i en eldfast form. Börja och sluta med tortilla.
Strö rikligt med ost över den översta tortillan. Gratinera i 200 grader i c:a 20 min.
Kommentarer
Trackback